ETUSIVU

KOE SUOMI PAIKALLISTEN KANSSA


VARAA KOTIVIERAILU NYT

PALVELUMME


Local Home Visit tarjoaa matkailijalle mahdollisuuden tutustua paikallisiin ihmisiin kotivierailun myötä. Palvelut vaihtelevat vuodenaikojen mukaan ja uusia palveluita kehitetään jatkuvasti. Tarjoamme ympärivuotisesti 2 h kotivierailuja ja kesällä saarivierailuja. Kotivierailujen aikana paikalliset houstit tarjoavat paikallista ruokaa ja kertovat elämäntyylistään. Näin myös suomalaiset matkailijat saavat aidon kosketuksen paikallisiin ihmisiin ja uutta kohdetietoa paikallisilta asukkailta.

PAIKALLINEN KOTIVIERAILU


KOE PAIKALLINEN TAPA ELÄÄ

Haluaisiko tutustua paikallisiin ihmisiin ja kysyä suoraan heiltä asioita, joihin vain paikallinen voi vastata? Jutella elämäntyyleistä ja paikallisuudesta? Päästä kohtaamaan paikallinen hänen kotonaan? Local Home Visit tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikallisiin ihmisiin kesällä ja talvella. Emäntä tai isäntä tarjoaa paikallista ruokaa ja pääset rupattelemaan niitä näitä.

PAIKALLINEN SAARIVIERAILU


NÄE JA KOE MAAILMAN KAUNEIN SAARISTO

Saarivierailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua saaristoon moottorivenellä. Merimatkalla näet kesämökkejä, vanhoja ja moderneja huviloita, saariston luontoa sekä pienempiä saaria. Merimatkan jälkeen saavumme saarelle, jossa koet vain luonnon hiljaisuuden. Saarella on puulämmitteinen sauna ja talonpoikaistorppa, jonka historia on hyvin mielenkiintoinen. Kuulet tarinoita saaren historiasta ja pääset tutustumaan rikkaaseen luontoympäristöön. Saarella ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä. Saarivierailu on varmasti autenttinen ja suomalaisuutta parhaimmillaan.

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA